Zdravotnícke oblečenie výpredaj

Zdravotnícke oblečenie výpredaj. Perlička vám prináša výpredaj zdravotníckeho oblečenia. Môžete sa tešiť na rôzne zdravotnícke oblečenie za výhodné ceny. Prečítajte si o najzaujímavejších produktoch, ktoré si môžete aktuálne u nás kúpiť za zvýhodnenú cenu. Celý výpredaj zdravotníckeho oblečenia nájdete v sekcii “Produkty do 20,00€”. Pozor ale, položky vo výpredaji sa môžu pravidelne meniť. Ak je teda niečo v zľave dnes a máte o daný produkt záujem, radšej ho rýchlo objednajte, kým zľava platí.

zdravotnicke-oblecenie-vypredaj-1

Výpredaj zdravotníckeho oblečenia - zdravotnícke nohavice

Ako prvý produkt, ktorý vám predstavíme v našom aktuálnom výpredaji zdravotníckeho oblečenie sú nohavice SISI. Ide o strečové nohavice, ktoré vám perfektne sadnú. Sú ušité z kvalitného, hygienicky nezávadného materiálu. Nohavice majú na páse gumu a dvoje vrecká na bočných stranách.

zdravotnicke-oblecenie-vypredaj-2

Ďalšie zdravotnícke oblečenie vo výpredaji - zdravotnícke tričko

Druhý produkt, ktorý si predstavíme v našom aktuálnom výpredaji zdravotníckeho oblečenia je tričko RESIST. Ide o tričko, ktoré má zľahka vypasovaný strih. Je zo 100% vyzrážanej bavlny, ktorá je odolná voči vyšším teplotám. Zdravotnícke tričko RESIST sa vyrába v dvoch rôznych farebných prevedeniach, a to konkrétne v bielej a mätovej.

Vo výpredaji máme aj zdravotnícke polokošele

V aktuálnom výpredaji zdravotníckeho oblečenia je zaradená tiež polokošeľa PIQUE POLO. Model má zľahka vyrysovaný strih s golierikom. Rukávy majú dvojitý reliéfny pásik z rebrového úpletu. Časť ramien na polokošeli je spevnená. Model sa vyrába v dvoch farbách, a to v bielej a v čiernej.

Zdravotnícka mikina vo výpredaji

Zdravotnícka mikina JACKET je aktuálne tiež vo výpredaji. Mikina je vyrobená z kvalitného, hrejivého materiálu. Model je na zips, tiež má aj vrecká na zips. Dolný lem mikiny sa dá stiahnuť pomocou elastickej šnúrky. Ide o skvelú voľbu do vášho šatníka. Tieto výrobky sú len výberom z nášho výpredaja. Pre viac zaujímavých produktov si pozrite kategóriu Výpredaj. Pamätajte ale, že produkty vo výpredaji sa neustále menia a treba preto nakupovať rýchlo.